Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Midden-Oosten Studies

WO Midden-Oosten Studies

Binnen de studie Midden-Oosten Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Midden-Oosten Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Midden-Oosten Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Midden-Oosten Studies

De universitaire masterstudie Midden-Oosten Studies is gericht op de talen, literatuur, religie en geschiedenis van het Midden-Oosten. De culturen en maatschappijen van het moderne Midden-Oosten en het historische erfgoed van de islam worden bestudeerd. Je kunt je specialiseren in de Arabische, Islamitische, Modern Midden Oosten, Persische, Hebreeuwse en/of Turkse taal en cultuur.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 81
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 27.000

Master Midden-Oosten Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Midden-Oosten Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Midden-Oosten Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud