Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medische Natuurwetenschappen

WO Medische Natuurwetenschappen

Binnen de studie Medische Natuurwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medische Natuurwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medische Natuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Medische Natuurwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Medische Natuurwetenschappen is gericht op (meten aan) de mens. Voor medisch onderzoek leer je omgaan met geavanceerde fysische, chemische en mathematische technieken en informatiseringstechnieken. Dat geldt voor geneeskundig onderzoek en voor toepassingen in de kliniek. Medisch onderzoek wordt steeds meer uitgevoerd vanuit de natuurwetenschappelijke basisdisciplines. De moderne (complexe) medische instrumenten en behandelmethodes zijn gebaseerd op fysische en chemische kennis en expertise die bij medici vaak niet aanwezig zijn. Ook wiskunde en informatica zijn onmisbare disciplines in de moderne geneeskunde.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 99
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 99.000
Studenten aantal: 274

Bachelor Medische Natuurwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medische Natuurwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medische Natuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud