Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid

WO Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid

Binnen de studie Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid-gerelateerde opleidingen.

Master Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 21
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 21.000

Master Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud