Studiegids » wo » WO Opleidingen » Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid (Master) – Universiteit Utrecht – Utrecht

Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid (Master) – Universiteit Utrecht – Utrecht

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid' van Universiteit Utrecht in Utrecht, Utrecht? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met Universiteit Utrecht via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

Universiteit Utrecht, Utrecht

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit Utrecht, Utrecht in Utrecht.

  • Collegegeld 2023: € 2314
  • Bekostiging: Overheid
  • Studielast: 60 ECTS

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

  • Collegejaar 2023
  • Tarief Wettelijk
  • Bedrag € 2314


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid van Universiteit Utrecht in Utrecht achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid. Heb je zelf ook ervaring met Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid van Universiteit Utrecht, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid (deeltijd) in Utrecht de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Utrecht!


Veelgestelde Vragen over Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid te volgen bij Universiteit Utrecht:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid volgen?

De opleiding Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid kun je onder andere bij Universiteit Utrecht in volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid?

Als je de opleiding Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid wil volgen bij Universiteit Utrecht, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Medical Humanities: geesteswetenschappelijke en medische perspectieven op zorg en gezondheid, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit Utrecht, vestiging Utrecht

Adresgegevens

Heidelberglaan 8
3584 CS, Utrecht
Utrecht

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud