Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Media en informatie

WO Media en informatie

Binnen de studie Media en informatie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Media en informatie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Media en informatie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Media en informatie

De universitaire bachelorstudie Culturele Informatiewetenschap is gericht op het vastleggen en uitwisselen van informatie over het denken en handelen van mensen en organisaties. Door de opkomst van de digitale media is de informatievoorziening in een stroomversnelling gekomen. Er zijn allerlei nieuwe mogelijkheden om met informatie om te gaan, maar tegelijkertijd ontstaan er problemen. Voor die problemen leer je oplossingen bedenken.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 203
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 203.000
Studenten aantal: 558

Bachelor Media en informatie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Media en informatie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Media en informatie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud