Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Master Military Strategic Studies

WO Master Military Strategic Studies

Binnen de studie Master Military Strategic Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master Military Strategic Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master Military Strategic Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Master Military Strategic Studies

De universitaire masterstudie Master Military Strategic Studies bestudeert de rol van het militaire instrument binnen de context van hedendaagse veiligheidspolitieke vraagstukken. In de studie komt onder andere de rol van inlichtingen en inlichtingenorganisaties op het veiligheidsbeleid aan bod, evenals de ethische en juridische legitimeringvraagstukken die met de inzet van de krijgsmacht samenhangen. Ook wordt aandacht besteed aan de voor Defensieorganisaties kenmerkende interne management dynamiek. De studie wordt in modules aangeboden en is Engelstalig.

Soort opleiding: Master

Master Master Military Strategic Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master Military Strategic Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master Military Strategic Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Faculteit Militaire Wetenschappen

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud