Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Literatuur en Samenleving

WO Literatuur en Samenleving

Binnen de studie Literatuur en Samenleving zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Literatuur en Samenleving wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Literatuur en Samenleving-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Literatuur en Samenleving

De universitaire bachelorstudie Literatuur en Samenleving is gericht op de bestudering van literatuur uit heden en verleden en de effecten van visuele media op de beleving en verspreiding van verhalen. Tevens onderzoek je de wijze waarop literatuur in de maatschappij functioneert. Je wordt opgeleid tot specialist op het gebied van de literatuur en de dynamische rol en positie ervan in de maatschappij.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 45
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 45.000
Studenten aantal: 134

Bachelor Literatuur en Samenleving opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Literatuur en Samenleving opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Literatuur en Samenleving-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud