Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Linguistics and Communication Sciences (research)

WO Linguistics and Communication Sciences (research)

Binnen de studie Linguistics and Communication Sciences (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Linguistics and Communication Sciences (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Linguistics and Communication Sciences (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Linguistics and Communication Sciences (research)

Tijdens de wo-master Linguistics and Communication Sciences (research) doe je empirisch onderzoek naar communicatie in al haar verschijningsvormen (face-to-face, digitaal, via media, multimodaal) en binnen alle domeinen van het leven (werk en ontspanning, in de privéomgeving en in de publieke omgeving). Je bestudeert cognitie, taal, cultuur en maatschappij als een geïntegreerd geheel. Daarnaast is er aandacht voor taal en communicatie in het licht van ontwikkelingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 17
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 63

Master Linguistics and Communication Sciences (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Linguistics and Communication Sciences (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Linguistics and Communication Sciences (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit
Tilburg University

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud