Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Liberal Arts and Sciences

WO Liberal Arts and Sciences

Binnen de studie Liberal Arts and Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Liberal Arts and Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Liberal Arts and Sciences-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Liberal Arts and Sciences

De universitaire bachelorstudie Liberal Arts and Sciences is gericht op de analyse van hedendaagse vraagstukken over wetenschap en de samenleving. Je maakt kennis met de manieren waarop diverse vakgebieden omgaan met wetenschap. Daarnaast ontdek je hoe wetenschappen met elkaar samenhangen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 412
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 413.000
Studenten aantal: 1462

Bachelor Liberal Arts and Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Liberal Arts and Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Liberal Arts and Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud