Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Letterkunde (research)

WO Letterkunde (research)

Binnen de studie Letterkunde (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Letterkunde (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Letterkunde (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Letterkunde (research)

De universitaire masterstudie Letterkunde (research) biedt twee duidelijke stromingen. De eerste richt zich op de relatie tussen literatuur en het menselijke leven. Je leert over de aard, functie en status van literatuur (in internationaal perspectief) en bestudeert de rol van literatuur in de maatschappij en zijn rol op het gebied van constant veranderende media in de moderne samenleving. De tweede stroming betreft een combinatie van literatuur, kunst en media. In deze specialisatie bestudeer je deze aspecten afzonderlijk en in relatie tot elkaar. Hierbij staat de rol van literatuur, kunst en media in processen van culturele verandering centraal.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 34
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 17.000
Studenten aantal: 84

Master Letterkunde (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Letterkunde (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Letterkunde (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud