Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Latijns-Amerika Studies (research)

WO Latijns-Amerika Studies (research)

Binnen de studie Latijns-Amerika Studies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Latijns-Amerika Studies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Latijns-Amerika Studies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Latijns-Amerika Studies (research)

De universitaire masterstudie Latijns-Amerika Studies (research) is gericht op zowel de verschillen als de overeenkomsten in historisch, cultureel en sociaal-politieke opzichten tussen Latijns-Amerika en het Caraïbische gebied. Met een sterke focus op de hedendaagse realiteit van deze regio's. Je hebt de mogelijkheid je te specialiseren in Latijns-Amerika, Indo-Amerika of het Caraïbisch gebied.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 5
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 5.000
Studenten aantal: 9

Master Latijns-Amerika Studies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Latijns-Amerika Studies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Latijns-Amerika Studies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud