Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Latijns-Amerika Studies

WO Latijns-Amerika Studies

Binnen de studie Latijns-Amerika Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Latijns-Amerika Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Latijns-Amerika Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Latijns-Amerika Studies

De universitaire masterstudie Latijns-Amerika Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is vooral gericht op Spaanstalig Midden-Amerika en Zuid-Amerika en in mindere mate op het Portugeestalige Brazilië. Het accent ligt op het verkrijgen van taalkennis en inzicht in de Latijns-Amerikaanse samenlevingen. Daardoor kun je contacten met Latijns-Amerikanen onderhouden en ben je in staat als intermediair te fungeren tussen mensen, bedrijven en instellingen in Latijns-Amerika en Nederland. Je bestudeert naast het Spaans (en eventueel het Portugees) de politieke, sociale en culturele geschiedenis en de taal- en letterkunde van Latijns-Amerika.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 6
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 6.000

Master Latijns-Amerika Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Latijns-Amerika Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Latijns-Amerika Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud