Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning

WO Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning

Binnen de studie Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning

De universitaire bachelorstudie Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning is gericht op de inrichting van het toekomstige landschap. Je leert plannen maken voor ingrepen in het landschap, variërend van de ontwikkeling van een sportpark of begraafplaats tot plannen voor een stedelijke regio. Daarnaast leer je hoe besluiten over ingrepen tot stand komen en op welke manier je het best kunt omgaan met de beschikbare kennis over het landschap. Kunstzinnige vorming is onderdeel van de studie.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 94
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 94.000
Studenten aantal: 366

Bachelor Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud