Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Technische Planologie

WO Technische Planologie

Binnen de studie Technische Planologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Technische Planologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Technische Planologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Technische Planologie

De universitaire bachelorstudie Technische Planologie is gericht op infrastructuurplanning, waterbeheer, verkeersplanning en milieuplanning. Je combineert technologische kennis met kennis van planologische procedures en ruimtelijke ordening.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 129
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 129.000
Studenten aantal: 423

Bachelor Technische Planologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Technische Planologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Technische Planologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud