Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Technische Aardwetenschappen

WO Technische Aardwetenschappen

Binnen de studie Technische Aardwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Technische Aardwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Technische Aardwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Technische Aardwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Technische Aardwetenschappen slaat een brug tussen geologie, techniek en maatschappelijke en economische vraagstukken en richt zich daarbij op een breed internationaal vakgebied, variërend van de opsporing en winning van grondstoffen tot alle mogelijke verwerkings- en productieprocessen die daarmee samenhangen. Bij dit alles staat een duurzaam gebruik van de ondergrond centraal.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 70
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 70.000
Studenten aantal: 236

Bachelor Technische Aardwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Technische Aardwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Technische Aardwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen