Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Water Management

WO Water Management

Binnen de studie Water Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Water Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Water Management-gerelateerde opleidingen.

Master Water Management

De postinitiële masterstudie (wo) Water Management is gericht op het ontwikkelen van kennis, inzicht en vaardigheden nodig om watermanagementbeleid en -strategie te ontwikkelen en te implementeren. Je leert een verstandige manier van watergebruik te promoten en waterhulpbronnen effectief te besturen.

Soort opleiding: Master

Master Water Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Water Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Water Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

IHE Delft Institute for Water Education

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud