Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Spatial Sciences (research)

WO Spatial Sciences (research)

Binnen de studie Spatial Sciences (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Spatial Sciences (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Spatial Sciences (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Spatial Sciences (research)

De universitaire masterstudie Regional Studies (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. Je houdt je bezig met onderzoek op het gebied van de sociale geografie en (technische) planologie. De methodologie van het wetenschappelijk onderzoek staat tijdens deze studie centraal.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 22
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 22.000
Studenten aantal: 36

Master Spatial Sciences (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Spatial Sciences (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Spatial Sciences (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen