Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Urban Environmental Management

WO Urban Environmental Management

Binnen de studie Urban Environmental Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Urban Environmental Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Urban Environmental Management-gerelateerde opleidingen.

Master Urban Environmental Management

De universitaire masterstudie Urban Environmental Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de mondiale verstedelijking. Je verdiept je bijvoorbeeld in de slechte infrastructuur, overbevolking en milieuvervuiling. Je probeert oplossingen te bedenken voor de negatieve gevolgen van de toenemende verstedelijking.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000
Studenten aantal: 189

Master Urban Environmental Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Urban Environmental Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Urban Environmental Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud