Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Urban Water and Sanitation

WO Urban Water and Sanitation

Binnen de studie Urban Water and Sanitation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Urban Water and Sanitation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Urban Water and Sanitation-gerelateerde opleidingen.

Master Urban Water and Sanitation

De postinitiële masterstudie (wo) Municipal Water and Infrastructure is gericht op het opleiden van professionals op het gebied van watervoorziening, riolering en stedenbouw vooral in stedelijke gebieden. Je leert je beroep in een breder sociaal-, economisch- en milieugerelateerde context van verstedelijking en de gemeentelijke aan- en afvoer van water te plaatsen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame benaderingen tot de aan- en afvoer van water in ontwikkelingslanden.

Soort opleiding: Master

Master Urban Water and Sanitation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Urban Water and Sanitation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Urban Water and Sanitation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

IHE Delft Institute for Water Education

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen