Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Koreastudies

WO Koreastudies

Binnen de studie Koreastudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Koreastudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Koreastudies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Koreastudies

De universitaire bachelorstudie Talen en Culturen van Korea is gericht op de taal, geschiedenis en samenleving van het historische en moderne Korea. Korea is lang overschaduwd geweest door de grote mogendheden Japan en China. Noord-Korea en Zuid-Korea tellen samen 65 miljoen inwoners. Sinds 1955 is Zuid-Korea een belangrijk industrieland waarmee Nederland intensieve handelscontacten onderhoudt. Verwacht wordt dat in ons land de vraag naar mensen met kennis van de Koreaanse taal en samenleving zal groeien. Uit Noord-Korea dringt maar weinig informatie tot ons door. Toch is kennis van de situatie in dat land van groot belang voor een goed begrip van de internationale verhoudingen en spanningen in Oost-Azië.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 63
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 63.000
Studenten aantal: 213

Bachelor Koreastudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Koreastudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Koreastudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud