Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Japanstudies

WO Japanstudies

Binnen de studie Japanstudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Japanstudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Japanstudies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Japanstudies

De universitaire bachelorstudie Talen en Culturen van Japan is gericht op de taal, geschiedenis en cultuur van Japan. Men kan geen enkel aspect van Japan grondig bestuderen als men niet eerst de taal beheerst. Een taal kan men alleen maar goed beheersen als men weet in welke context gesproken en geschreven taaluitingen moeten worden geplaatst. Daarom besteed je niet alleen aandacht aan de Japanse taal, maar ook aan de Japanse samenleving.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 96
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 96.000
Studenten aantal: 332

Bachelor Japanstudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Japanstudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Japanstudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud