Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Italiaanse Taal en Cultuur

WO Italiaanse Taal en Cultuur

Binnen de studie Italiaanse Taal en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Italiaanse Taal en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Italiaanse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Italiaanse Taal en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Italiaanse Taal en Cultuur is gericht op de Italiaanse taal, literatuur en cultuur. Je besteedt aandacht aan het hedendaagse taalgebruik, de ontwikkeling van de Italiaanse taal- en letterkunde vanaf de vroege Middeleeuwen tot heden (van Petrarca en Dante tot Svevo en Eco) en aan de culturele, politieke, economische en sociale geschiedenis van Italië.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 13.000
Studenten aantal: 103

Bachelor Italiaanse Taal en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Italiaanse Taal en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Italiaanse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud