Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO IT Audit, Compliance & Advisory

WO IT Audit, Compliance & Advisory

Binnen de studie IT Audit, Compliance & Advisory zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in IT Audit, Compliance & Advisory wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de IT Audit, Compliance & Advisory-gerelateerde opleidingen.

Master IT Audit, Compliance & Advisory

De universitaire masteropleiding IT Audit, Compliance & Advisory leidt studenten op om (zelfstandig) onafhankelijke en onpartijdige beoordelingen uit te voeren op, dan wel te adviseren over, operationele systemen en systemen in ontwikkeling. Geleerd wordt hoe aandacht kan worden besteed in de beoordeling aan aspecten als de afgesproken kwaliteitsaspecten van informatiesystemen, de automatiseringsorganisatie en de technische infrastructuur daarachter.

Soort opleiding: Master

Master IT Audit, Compliance & Advisory opleidingen

Lijkt het jou interessant om een IT Audit, Compliance & Advisory opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle IT Audit, Compliance & Advisory-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud