Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Studies

WO International Studies

Binnen de studie International Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor International Studies

De universitaire bachelorstudie International Studies richt zich op de geschiedenis, cultuur, politiek en economie van een wereldregio. Je leert de taal van de regio die je bestudeert. Zo plaats je de wereld in perspectief door regio’s in wereldwijde samenhang met elkaar te vergelijken.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 509
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 509.000
Studenten aantal: 1659

Bachelor International Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud