Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Full-Time Master of Business Administration

WO International Full-Time Master of Business Administration

Binnen de studie International Full-Time Master of Business Administration zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Full-Time Master of Business Administration wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Full-Time Master of Business Administration-gerelateerde opleidingen.

Master International Full-Time Master of Business Administration

De postinitiële masterstudie (wo) International Full-Time Master of Business Administration vergroot je kennis over de samenleving. Het verbindt het bedrijfsleven met de samenleving en de invloed die je als toekomstige leider of manager kan hebben op de samenleving.

Soort opleiding: Master

Master International Full-Time Master of Business Administration opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Full-Time Master of Business Administration opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Full-Time Master of Business Administration-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud