Studiegids » wo » WO Opleidingen » International Full-Time Master of Business Administration (Master) – TIAS School for Business and Society – Utrecht

International Full-Time Master of Business Administration (Master) – TIAS School for Business and Society – Utrecht

De postinitiële masterstudie (wo) International Full-Time Master of Business Administration vergroot je kennis over de samenleving. Het verbindt het bedrijfsleven met de samenleving en de invloed die je als toekomstige leider of manager kan hebben op de samenleving.

TIAS School for Business and Society, Utrecht

Deze opleiding kun je volgen bij TIAS School for Business and Society, Utrecht in Utrecht.

8.3
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding International Full-Time Master of Business Administration.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding International Full-Time Master of Business Administration (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 36 studenten gestemd op de opleiding International Full-Time Master of Business Administration. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 2.8% een 2, 16.7% een 3, 44.4% een 4 en tot slot heeft 36.1% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 8.3 / 10
  • Sfeer 8.7 / 10
  • Docenten 8.5 / 10
  • Studiebegeleiding 8.4 / 10
  • Toetsing en informatie 8.3 / 10
  • Studiefaciliteiten 8.2 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 2.8%
3 / 5 16.7%
4 / 5 44.4%
5 / 5 36.1%


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over International Full-Time Master of Business Administration van TIAS School for Business and Society in Utrecht achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie International Full-Time Master of Business Administration dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

International Full-Time Master of Business Administration Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie International Full-Time Master of Business Administration. Heb je zelf ook ervaring met International Full-Time Master of Business Administration van TIAS School for Business and Society, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding International Full-Time Master of Business Administration (voltijd) in Utrecht de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Utrecht!


Veelgestelde Vragen over International Full-Time Master of Business Administration

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over International Full-Time Master of Business Administration te volgen bij TIAS School for Business and Society:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding International Full-Time Master of Business Administration volgen?

De opleiding International Full-Time Master of Business Administration kun je onder andere bij TIAS School for Business and Society in volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding International Full-Time Master of Business Administration?

De opleiding International Full-Time Master of Business Administration van TIAS School for Business and Society kreeg in 2023 het cijfer 8.3.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding International Full-Time Master of Business Administration, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Utrecht

Adresgegevens

Kroonstraat 50
3511 RC, Utrecht
Utrecht
 op Facebook op Twitter op LinkedIn op YouTube

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:02.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen