Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Hebreeuwse Taal en Cultuur

WO Hebreeuwse Taal en Cultuur

Binnen de studie Hebreeuwse Taal en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Hebreeuwse Taal en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Hebreeuwse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Hebreeuwse Taal en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Hebreeuwse Taal en Cultuur is gericht op het Hebreeuws, eeuwenlang vooral de taal van de Thora, de gebeden en de joodse literatuur. Zo'n honderd jaar geleden is het Hebreeuws ook een gesproken taal geworden. Naast aandacht voor de cultuur, literatuur en geschiedenis van het Hebreeuws, krijg je te maken met algemene literatuurwetenschap en algemene taalwetenschap.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 6
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 6.000
Studenten aantal: 24

Bachelor Hebreeuwse Taal en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Hebreeuwse Taal en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Hebreeuwse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud