Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Global Sustainability Science

WO Global Sustainability Science

Binnen de studie Global Sustainability Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Global Sustainability Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Global Sustainability Science-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Global Sustainability Science

De opleiding is gericht op de duurzame ontwikkelingsdoelen van de United Nations en bestaat uit sociale wetenschappen, natuurwetenschappen en informatietechnologie. In het eerste jaar heb je de keuze om je te specialiseren in een van de drie beschikbare majors, waarmee je het programma kunt afstemmen op jouw eigen interesses. In de twee opvolgende jaren van de opleiding heb je de mogelijkheid om de theorie die je in de klas geleerd hebt, in de praktijk te brengen door het uitvoeren van Living Lab projecten in samenwerking met lokale, nationale en internationale partners. In het laatste jaar heb je de mogelijkheid om op uitwisseling te gaan naar een internationale universiteit of een pre-master te voltooien ter voorbereiding op een masteropleiding.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 188
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 188.000
Studenten aantal: 645

Bachelor Global Sustainability Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Global Sustainability Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Global Sustainability Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen