Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Franse Taal en Cultuur

WO Franse Taal en Cultuur

Binnen de studie Franse Taal en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Franse Taal en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Franse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Franse Taal en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Franse Taal en Cultuur is gericht op de taal, literatuur en cultuur van Frankrijk. Je besteedt aandacht aan het hedendaagse taalgebruik, aan de ontwikkeling van de Franse taal en literatuur vanaf de twaalfde eeuw tot heden (van de verhalen over Reynaert de Vos tot het werk van Proust en Yourcenar), en aan de Franse samenleving.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 53
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 17.667
Studenten aantal: 188

Bachelor Franse Taal en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Franse Taal en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Franse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud