Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Finance and Control

WO Executive Master of Finance and Control

Binnen de studie Executive Master of Finance and Control zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Finance and Control wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Finance and Control-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Finance and Control

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Finance and Control is gericht op controllingsexpertise zoals het inrichten, controleren en verbeteren van boekhoudingen en administraties van (non)profitorganisaties. Je leert jaarrekeningen van (middel)grote ondernemingen controleren. Daarnaast adviseer je cliënten bijvoorbeeld over pensioenen, verzekeringen en investeringen. Ook het bewaken van de strategie en het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de informatievoorziening rondom deze processen komen aan de orde.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Finance and Control opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Finance and Control opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Finance and Control-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Erasmus Universiteit Rotterdam
Maastricht University
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
Nyenrode Business Universiteit
TIAS School for Business and Society
TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud