Studiegids » wo » WO Opleidingen » Executive Master of Finance and Control (Master) – Vrije Universiteit Amsterdam – Amsterdam

Executive Master of Finance and Control (Master) – Vrije Universiteit Amsterdam – Amsterdam

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Finance and Control is gericht op controllingsexpertise zoals het inrichten, controleren en verbeteren van boekhoudingen en administraties van (non)profitorganisaties. Je leert jaarrekeningen van (middel)grote ondernemingen controleren. Daarnaast adviseer je cliënten bijvoorbeeld over pensioenen, verzekeringen en investeringen. Ook het bewaken van de strategie en het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de informatievoorziening rondom deze processen komen aan de orde.

Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam in Amsterdam.

  • Niveau: WO opleiding
  • Soort opleiding: WO-Master
  • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
  • Titel: Master of Science
9.4
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Executive Master of Finance and Control.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Executive Master of Finance and Control (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 17 studenten gestemd op de opleiding Executive Master of Finance and Control. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 0.0% een 3, 29.4% een 4 en tot slot heeft 70.6% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 9.4 / 10
  • Sfeer 9.8 / 10
  • Docenten 9.4 / 10
  • Studiebegeleiding 9.6 / 10
  • Toetsing en informatie 9.1 / 10
  • Studiefaciliteiten 8.7 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 0.0%
3 / 5 0.0%
4 / 5 29.4%
5 / 5 70.6%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Executive Master of Finance and Control van Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Executive Master of Finance and Control dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Executive Master of Finance and Control Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Executive Master of Finance and Control. Heb je zelf ook ervaring met Executive Master of Finance and Control van Vrije Universiteit Amsterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Executive Master of Finance and Control (deeltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!

Veelgestelde Vragen over Executive Master of Finance and Control

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Executive Master of Finance and Control te volgen bij Vrije Universiteit Amsterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Executive Master of Finance and Control volgen?

De opleiding Executive Master of Finance and Control kun je onder andere bij Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Executive Master of Finance and Control?

De opleiding Executive Master of Finance and Control van Vrije Universiteit Amsterdam kreeg in 2023 het cijfer 9.4.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Executive Master of Finance and Control, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Vrije Universiteit Amsterdam

Adresgegevens

De Boelelaan 1105
1081 HV, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:05.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud