Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Evidence Based Practice in Health Care

WO Evidence Based Practice in Health Care

Binnen de studie Evidence Based Practice in Health Care zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Evidence Based Practice in Health Care wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Evidence Based Practice in Health Care-gerelateerde opleidingen.

Master Evidence Based Practice in Health Care

De postinitiële masterstudie (wo)Evidence Based Practice in Health Care is gericht om ervaren paramedici, verpleegkundigen en bachelors in de geneeskunde op te leiden. Je leert om een kritische houding ten opzichte van wetenschappelijke literatuur te ontwikkelen en deze literatuur toe te passen in je vakgebied. Daarnaast leer je om zelf te onderzoeken. Na de studie kun je terecht in beroepen als onderzoeker, beleidsadviseur of bestuurslid.

Soort opleiding: Master

Master Evidence Based Practice in Health Care opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Evidence Based Practice in Health Care opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Evidence Based Practice in Health Care-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud