Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Europese Talen en Culturen

WO Europese Talen en Culturen

Binnen de studie Europese Talen en Culturen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Europese Talen en Culturen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Europese Talen en Culturen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Europese Talen en Culturen

De universitaire bachelorstudie Europese Talen en Culturen is gericht op het leren kennen van een taal en cultuur en relaties leggen tussen die taal, cultuur en bredere Europese taalkundige, literaire, historische, maatschappelijke en politieke fenomenen. In de studie is aandacht voor (her)leren van een moderne taal en je bekijkt deze taal ook vanuit het perspectief van andere talen en culturen in Europa. Er is ruimte voor een verdieping in de Europese geschiedenis, literatuur en politiek.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 122
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 122.000
Studenten aantal: 426

Bachelor Europese Talen en Culturen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Europese Talen en Culturen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Europese Talen en Culturen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud