Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO European Studies (research)

WO European Studies (research)

Binnen de studie European Studies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in European Studies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de European Studies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master European Studies (research)

De universitaire masterstudie European Studies (research) is gericht op de internationale dimensies van beleid, bestuur en administratie. De focus ligt op de macht, invloed, bestuur en cultuur van de Europese Unie en andere internationale organisaties. Het betreft een interdisciplinaire studie: een combinatie van politicologie, geschiedenis, internationale betrekkingen, economie en culturele studies. De master biedt drie tracks: European International Politics, European Politics and Administration en Europe from a global perspective.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 11
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.000
Studenten aantal: 28

Master European Studies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European Studies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European Studies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud