Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO European Public Affairs

WO European Public Affairs

Binnen de studie European Public Affairs zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in European Public Affairs wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de European Public Affairs-gerelateerde opleidingen.

Master European Public Affairs

De universitaire masterstudie European Public Affairs is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de Europese Unie. Je besteedt aandacht aan de culturele, economische en sociale diversiteit van de EU-lidstaten. Daarnaast houd je je bezig met de manier waarop de EU wordt bestuurd en wat dat beleid voor gevolgen heeft voor elke afzonderlijke lidstaat.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 30
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 30.000

Master European Public Affairs opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European Public Affairs opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European Public Affairs-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud