Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree)

WO Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree)

Binnen de studie Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree)

De postinitiële masterstudie (wo) Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree) onderzoekt de praktijk en de prestaties van journalistiek en de media in de context van een nieuw milieu dat door globalisering, modernisering, introductie op de markt en professionele ontwikkelingen gestalte wordt gegeven. De masterstudie is gericht op studenten die reeds als professionele journalisten werken en die hun analytische vaardigheden verder willen ontwikkelen en meer willen leren met betrekking tot globalisering en journalistiek.

Soort opleiding: Master

Master Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud