Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen

WO Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen

Binnen de studie Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen

In de wo-master Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen verdiep je je kennis en leer je hoe je die kennis kunt overbrengen. Je combineert een vakinhoudelijke master met het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid in een van de taal- en cultuurvakken. Hiermee kun je lesgeven in het voortgezet onderwijs, het mbo en het volwassenenonderwijs.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 57
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.400
Studenten aantal: 149

Master Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit
Tilburg University

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud