Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing

WO Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing

Binnen de studie Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing-gerelateerde opleidingen.

Master Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing

De universitaire Lerarenstudie Godsdienst en Levensbeschouwing is een voorbereiding op een loopbaan in het voortgezet onderwijs. Je verwerft wetenschappelijke kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van de onderwijskunde, pedagogiek en vakdidactiek, en leert het zelfstandig ontwikkelen, innoveren en onderzoeken in de beroepspraktijk.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 5
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 5.000
Studenten aantal: 13

Master Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Lerarenopleiding 1e graad Godsdienst en Levensbeschouwing-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud