Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

WO Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

Binnen de studie Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

De wo-master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen leidt op tot eerstegraads docent in een van de vakken binnen de mens- en maatschappijvakken. Je kunt hiermee lesgeven in het voortgezet onderwijs, het mbo en het volwassenenonderwijs. Tijdens deze master leer je om je academische kennis en houding in te zetten in het onderwijs. Je leert over (vak)didactiek en het ontwikkelen van lesmethoden en lesmiddelen. Daarnaast is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling als docent. Er zijn verschillende specialisaties mogelijk.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 166
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 24.000

Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Mens- en Maatschappijwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit
Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam
Tilburg University

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud