Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Educational Sciences: Learning in Interaction (research)

WO Educational Sciences: Learning in Interaction (research)

Binnen de studie Educational Sciences: Learning in Interaction (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Educational Sciences: Learning in Interaction (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Educational Sciences: Learning in Interaction (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research)

De universitaire masterstudie Educational Sciences: Learning in Interaction (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op het opleiden van onderwijskundige onderzoekers die oplossingen voor onderwijs- en studiesproblemen kunnen ontwikkelen die gebaseerd zijn op goed wetenschappelijk onderzoek. Zij maken daarbij gebruik van een systematische en methodische werkwijze en van wetenschappelijke kennis. Zij verkrijgen inzicht in de belangrijkste onderwijskundige visies, theorieën en modellen. Zij leren problemen in het reguliere en niet-reguliere onderwijs onderkennen, analyseren en oplossen. Centraal staan vragen over de manier waarop kennis en vaardigheden zo effectief, efficiënt en bevredigend mogelijk kan worden verworven en de wijze waarop het onderwijs kan worden georganiseerd en verbeterd. Dit allemaal uitgaande van de rol van interactie daarin.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 12
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 12.000
Studenten aantal: 22

Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Educational Sciences: Learning in Interaction (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Educational Sciences: Learning in Interaction (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud