Studiegids » wo » WO Opleidingen » Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen (Master) – Tilburg University – Tilburg

Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen (Master) – Tilburg University – Tilburg

In de wo-master Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen verdiep je je kennis en leer je hoe je die kennis kunt overbrengen. Je combineert een vakinhoudelijke master met het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid in een van de taal- en cultuurvakken. Hiermee kun je lesgeven in het voortgezet onderwijs, het mbo en het volwassenenonderwijs.

Je richt je vanaf het begin van de opleiding op je toekomstige beroep door middel van langdurige stages, waardoor je met ervaring het werkveld instapt. De geïntegreerde combinatie van vakinhoud en didactiek zorgt ervoor dat jij als geen ander in staat bent om theorie en praktijk nauw met elkaar te verbinden. Je bent daarmee een inspiratie voor zowel leerlingen als collega’s en kunt het onderwijs in bredere zin (het schoolvak, het beroep én de school) verbeteren aan de hand van onderzoek.

Tilburg University, Tilburg

Deze opleiding kun je volgen bij Tilburg University, Tilburg in Tilburg.

  • Collegegeld 2023: € 2314
  • Bekostiging: Overheid
  • Studielast: 120 ECTS

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

  • Collegejaar 2023
  • Tarief Wettelijk
  • Bedrag € 2314


Afgestudeerd, en nu?

Er worden geregeld afgestudeerden gevraagd wat zij over enkele punten vinden, na het afronden van hun opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen (voltijd). Hieronder vind je de resultaten. Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vond en hoeveel jij er aan gehad hebt op de arbeidsmarkt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Kansen op de arbeidsmarkt (landelijke cijfers)

goed

Toekomstige prognose arbeidsmarkt.

erg laag

Samenhang baankans met de economie.

erg laag

Uitwijkmogelijkheden naar een andere sector.

erg laag

Uitwijkmogelijkheden naar een andere beroepsgroep.


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen van Tilburg University in Tilburg achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen. Heb je zelf ook ervaring met Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen van Tilburg University, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen (voltijd) in Tilburg de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Tilburg!


Veelgestelde Vragen over Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen te volgen bij Tilburg University:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen volgen?

De opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen kun je onder andere bij Tilburg University in volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen?

Als je de opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen wil volgen bij Tilburg University, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Educatie in de Taal- en cultuurwetenschappen, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Tilburg University, vestiging Tilburg

Adresgegevens

Warandelaan 2
5037 AB, Tilburg
Noord-Brabant

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud