Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

WO Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

Binnen de studie Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

Met de wo-master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen verdiep je je kennis en leer je hoe je die kennis kunt overbrengen. Je combineert een vakinhoudelijke master met het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid in een van de mens- en maatschappijvakken. Hiermee kun je lesgeven in het voortgezet onderwijs, het mbo en het volwassenenonderwijs.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 49
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.333
Studenten aantal: 141

Master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Rijksuniversiteit Groningen
Radboud Universiteit
Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud