Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen

WO Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen

Binnen de studie Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen

De universitaire masterstudie Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is een voorbereiding op een onderwijsfunctie, educatieve functie of voorlichtingsfunctie. Je doet kennis op van taal en communicatie en leert die inzichten over te brengen op anderen. Je kunt kiezen uit de richtingen Duits, Engels, Frans, Nederlands of Spaans. Na afronding van de studie heb je een eerstegraads onderwijsbevoegdheid.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 22
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 22.000
Studenten aantal: 72

Master Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Educatie en Communicatie in de Taal en cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud