Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Economics of Public Policy and Management

WO Economics of Public Policy and Management

Binnen de studie Economics of Public Policy and Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Economics of Public Policy and Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Economics of Public Policy and Management-gerelateerde opleidingen.

Master Economics of Public Policy and Management

De universitaire masterstudie Economics and Social Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de complexe wisselwerking tussen burger en overheid binnen de moderne verzorgingsstaat. 'Eenvoudige' economische modellen slagen er niet in het gedrag van burger en overheid in een moderne verzorgingsstaat met hoog opgeleide, geëmancipeerde en sterk geïndividualiseerde burgers en veranderende patronen van solidariteit volledig te verklaren. De inzichten uit de sociale wetenschappen bieden daarop een belangrijke aanvulling.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 33
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 33.000

Master Economics of Public Policy and Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Economics of Public Policy and Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Economics of Public Policy and Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud