Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Duitse Taal en Cultuur

WO Duitse Taal en Cultuur

Binnen de studie Duitse Taal en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Duitse Taal en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Duitse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Duitse Taal en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Duitse Taal en Cultuur is gericht op de taal en cultuur van Duitstalige gebieden. Je bestudeert onder andere de Duitse literatuur, media (film, radio, televisie en pers), geschiedenis en de politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast leer je vloeiend Duits spreken en schrijven.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 36
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 160

Bachelor Duitse Taal en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Duitse Taal en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Duitse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud