Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research)

WO Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research)

Binnen de studie Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research)

De universitaire masterstudie Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op het opleiden van onderwijskundige ontwerpers die oplossingen ontwikkelen voor onderwijs- en studiesproblemen. Zij maken gebruik van een systematische en methodische werkwijze en van wetenschappelijke kennis. Je krijgt inzicht in de belangrijkste onderwijskundige visies, theorieën en modellen en leert problemen in het onderwijs onderkennen, analyseren en oplossen. Centraal staan de vragen hoe kennis zo effectief mogelijk kan worden overgedragen en hoe het onderwijs kan worden georganiseerd en verbeterd.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 6
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 6.000
Studenten aantal: 21

Master Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Developmental Psychopathology in Education and Child Studies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud