Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Cyber Security

WO Cyber Security

Binnen de studie Cyber Security zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Cyber Security wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Cyber Security-gerelateerde opleidingen.

Master Cyber Security

De postinitiële masterstudie (wo) Cyber Security is bedoeld voor professional in de publieke of private sector betrokken bij de organisatie en aanpak van vraagstukken op het terrein van (cyber) security. Je leert verbinding te leggen tussen de verschillende aspecten van cyber security, zodat je tot effectieve en duurzame oplossingen kunt komen voor cyberrisico's en bedreigingen. Op die manier draag je bij aan een grotere digitale weerbaarheid en veiligheid van je organisatie, van de maatschappij en van de individuele burger.

Soort opleiding: Master

Master Cyber Security opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Cyber Security opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Cyber Security-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud