Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Creative Technology

WO Creative Technology

Binnen de studie Creative Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Creative Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Creative Technology-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Creative Technology

De universitaire bachelorstudie Creative Technology is gericht op studenten die technologie begrijpen en hun creatieve denken kunnen inzetten om een betere, veiligere en prettigere wereld te ontwerpen. De hedendaagse technologie biedt onbeperkte mogelijkheden voor de interactie tussen mensen. Deze beïnvloeding van gedrag door digitale technologie is de kern van deze studie. Creative Technology daag uit om slimme technologie in te zetten voor een gezonder, gemakkelijker of leuker leven. Je wordt een ontwerper met technische expertise en gevoel voor maatschappelijke ontwikkelingen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 100
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 100.000
Studenten aantal: 441

Bachelor Creative Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Creative Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Creative Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Twente
Universiteit Twente

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud