Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Communication Studies

WO Communication Studies

Binnen de studie Communication Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Communication Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Communication Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Communication Studies

De universitaire masterstudie Communication Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en beleidsvoorbereiding en op de aanpak van communicatievraagstukken in de samenleving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan marketingcommunicatie, corporate communicatie, gezondheidscommunicatie en voorlichting. Daarbij draait het om de grondbegrippen en achtergronden van de communicatiewetenschap en om de (huidige) ontwikkelingen in de media, het mediabeleid en de mediaproblematiek. Communicatiewetenschappelijk onderzoek opzetten en uitvoeren maakt hier deel van uit.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 47
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 47.000

Master Communication Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Communication Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Communication Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen