Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Communicatie- & Informatiewetenschappen

WO Communicatie- & Informatiewetenschappen

Binnen de studie Communicatie- & Informatiewetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Communicatie- & Informatiewetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Communicatie- & Informatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Communicatie- & Informatiewetenschappen

De universitaire masterstudie Communicatie- en Informatiewetenschappen is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de interactie in communicatieprocessen. Hierbij gaat het niet alleen om gesprekken tussen mensen, bijvoorbeeld tussen een voorlichter en een cliënt, maar ook om communicatie die op het eerste gezicht eenrichtingsverkeer lijkt, zoals een website, folder of personeelsblad. Dit interactie-analytisch proces wordt gekoppeld aan tekst, beeld en cultuur.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 375
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 62.667
Studenten aantal: 857

Master Communicatie- & Informatiewetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Communicatie- & Informatiewetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Communicatie- & Informatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Vrije Universiteit Amsterdam
Tilburg University
Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud